Opzoek naar bedrijfskleding?

Heeft u bedrijskleding voor uw horecaonderneming, snackbar, bakkerij, slagerij, broodjeszaak of andere onderneming? Horecatex levert bedrijfskleding in Den Haag, Rijswijk, Scheveningen, Leidschendam, Voorburg en Renesse en ver daar buiten. Horecatex heeft een uitgebreide collectie aan bedrijfskleding. Onze collectie bestaat onder andere uit schorten, sloven, kokskleding, polo’s, t-shirts en overhemden en nog veel meer. Wat ons zo uniek maakt is dat wij altijd gaan voor de beste kwaliteit en proberen u de laagste prijs aan te bieden.

Tevens proberen wij altijd met u mee te denken om een zo’n fantastisch mogelijk imago voor u te creëren voor uw onderneming.

Het imago en de uitstraling van bedrijfskleding

Horecatex weet als geen ander hoe belangrijk goede bedrijfskleding in Den Haag, Rijswijk, Scheveningen, Leidschendam, Voorburg en Renesse en omgeving is voor uw onderneming. Bij de uitstraling van uw bedrijf hoort goede bedrijfskleding met de juiste samenstelling van kleuren en logo of tekst.

Het logo, de kleuren van de huisstijl en de kwaliteit van de bedrijfskleding dragen bij aan een positief imago en uitstraling van uw onderneming. Uw klanten zullen uw bedrijf herkennen aan het logo, maar ook aan de bedrijfskleding die het personeel draagt. Goede kwaliteit is dus van groot belang. Als uw personeel allemaal dezelfde kleding draagt zijn zij goed herkenbaar voor de klant en stralen professionaliteit uit.

Heeft u interesse in een van onze producten klik hier voor de catalogus.

Bedrijfskleding laten bedrukken of borduren

Voor het bedrukken of borduren van bedrijfskleding is een belangrijk onderdeel de materialen en machines die gebruikt worden om deze taak uit te voeren. Horecatex maakt uitsluitend gebruik van industrie machines die snel en nauwkeurig kunnen bedrukken en borduren.

Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van twee soorten textieltransfers. Deze textieltransfers zijn wasbaar tot 60°C graden en wasbaar tot 90°C graden.

Voor het borduren van uw logo of tekst worden garen gebruikt welke wasbaar zijn tot 90°C graden.