Denim schorten

Bent u op zoek naar denim schorten in Den Haag – Amsterdam – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving. Horecatex heeft een ruim aanbod aan denim schorten in haar collectie.

De denim schorten zijn een moderne oplossing voor bars en restaurants die op zoek zijn naar iets anders dan een standaard schort van textiel. Dit schort biedt volledig een hygiënische dekking tegen morsen en kan industrieel worden gewassen tot 85℃. Met een gesp op de halsband kan de drager de lengte van het schort aanpassen en er zijn vier contrast steekzakken aan de voorkant die perfect zijn voor het dragen van betaalterminals en bestelboekjes. De banden kunnen netjes aan de achterkant worden bevestigd, en zijn lang genoeg om de taille te verdubbelen om aan de voorkant te kunnen worden vastgebonden.

Denim Sloven

Horecatex heeft ook denim sloven in zijn collectie. De denim sloven zijn verkrijgbaar in de kleuren indigo en donker grijs en zijn zoals de denim schorten wasbaar tot 85℃. Tevens is de sloof verzien van handige steekzakken aan weerskanten. Dit is handig om een notitieboekje of portemonnee in te bewaren.

Denim accessoires

Horecatex biedt ook bijpassende denim accessoires om de look & feel in uw onderneming helemaal af te maken. Wij hebben in ons assortiment een denim broodmand en placemet dit maakt het echt helemaal af.

 

Horecatex levert in

Horectex levert horeca schorten in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en in omgeving.