Bent u opzoek naar horeca kleding?

Bent u opzoek naar horeca kleding in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving? Horecatex is gespecialiseerd in het leveren van professionele horeca kleding met borduring of bedrukking. Door het overslaan van importeurs en groothandels kunnen wij de beste kwaliteit leveren tegen de laagste prijs wat ons een aantrekkelijke partij voor u als klant maakt. Wij leveren alleen aan eindgebruikers en zijn geen groothandel en kennen geen minimumaantal wat betreft afnames.

Uitstraling en imago van horecakleding

Wij weten als geen ander hoe belangrijk goede kleding in de horeca is in Den Haag omgeving. De juiste kleding is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. Het logo, de kleuren van de huisstijl en de kwaliteit van de kleding dragen bij aan een positief imago en uitstraling van uw bedrijf. Uw klanten zullen uw bedrijf herkennen aan het logo, maar ook aan de horeca kleding die het personeel draagt, dus een goede kwaliteit is van groot belang. Wanneer uw personeel dezelfde kleding draagt zijn ze goed herkenbaar voor de klant en stralen professionaliteit uit.

Kwaliteit

De kwaliteit van kleding is uiterst belangrijk en van belang. De kwaliteitsnormen liggen binnen ons bedrijf erg hoog. Doordat alles in eigen beheer wordt vervaardigd, kunnen wij het hele proces nauwlettend volgen en controleren. Niets verlaat ons bedrijf zonder dat wij 100% tevreden.

Uitgebreide collectie in horeca kleding

Onze uitgebreide collectie horeca kleding bestaat uit de volgende producten: schorten, denim schorten, leren schorten, sloven, denim sloven, leren sloven, koksbuizen, koksbroeken, koksmutsen, overhemden, horeca cooldry- polo’s, t-shirts en caps. Horecatex heeft voor elke branche horecakleding in Den Haag en omgeving. Bent u benieuwd naar onze producten? Klik hier voor onze catalogus.

Kleding laten bedrukken of borduren

Voor het borduren of bedrukken van horeca kleding is een belangrijk onderdeel de materialen en machines die gebruikt worden om deze taak uit te voeren. Het  gebruik van industrie machines die snel en nauwkeurig kunnen borduren en bedrukken is van essentieel belang.

Voor het borduren van uw logo of tekst worden garen gebruikt welke wasbaar zijn tot 90°C graden.

Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van twee soorten textieltransfers. De textieltransfers zijn wasbaar op 60°C  en90°C  graden wasbaar.

Horecatex levert in

Horecatex levert horeca kleding in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving.