Horeca schorten

Bent u opzoek naar een horeca schorten in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving. Horecatex heeft een ruim aanbod aan horeca schorten. De collectie bestaat ondermeer uit textiel schorten, denim schorten, leren schorten, Horecatex heeft het allemaal.

Schorten moeten nogal wat doorstaan. Het kan zich wel eens voordoen dat er vlekken, vet spetters, meel uit de beslagkom stuift of andere vlekken. Schorten zijn de eerste bescherming voor uw kleding. Het is dus een vereisten dat deze eenvoudig zijn te wassen.Wij adviseren afhankelijk van de materialen en de kleur dat de schorten wasbaar zijn op een temperatuur van 60 of 90 ℃ . Dankzij het hoogwaardig katoen wat verwerkt in de schorten is het duurzaam en uiterst vormvast.

Horeca Schorten textiel

Wij bieden de textiel schorten in 30 verschillende kleuren aan. De kleuren van de schorten lopen uiteen van enkele kleuren, duo kleuren en enkele kleuren met een grove of fijne streep. Het materiaal waarvan de schorten zijn gemaakt is 65% polyester, 35% katoen en de kwaliteit is 240 g/m2. Het wasadvies voor de textiel schorten zijn deze op een temperatuur van 60 of 90 ℃ wasbaar.

Denim Schorten

Dit denim schort is een moderne oplossing voor bars en restaurants die op zoek zijn naar iets anders dan een standaard schort van textiel. Dit schort biedt volledig een hygiënische dekking tegen morsen en kan industrieel worden gewassen tot 85℃. Met een gesp op de halsband kan de drager de lengte van het schort aanpassen en er zijn vier contrast steekzakken aan de voorkant die perfect zijn voor het dragen van betaalterminals en bestelboekjes. De banden kunnen netjes aan de achterkant worden bevestigd, en zijn lang genoeg om de taille te verdubbelen om aan de voorkant te kunnen worden vastgebonden.

Leren schorten

De leren schorten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten leer. Elke leersoort heeft zijn eigen look & feel zoals bijvoorbeeld: BBQ, Hermes, Florida, Tribe leer. Hierbij heeft u een grote keuze en kunt u kiezen voor de uitstraling die bij u past. De leren schorten zij handig voor achter het fornuis, tijdens een BBQ of voor andere klussen binnen de horeca. Deze schorten zijn makkelijk afneembaar met een natte vochtige doek.

Horecatex levert in

Horectex levert horeca schorten in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en in omgeving.