Horeca sloven

Bent u opzoek naar horeca sloven in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving. Horecatex heeft een ruim aanbod aan horeca sloven. De collectie bestaat uit 35cm sloof, 71cm sloof, 100cm sloof 120cm sloof en denim sloof, Horecatex heeft het allemaal zijn assortiment.

Sloven moeten nogal wat doorstaan. Ongelukjes zitten in een klein hoekje. Het kan zich wel eens voordoen dat er vlekken, vet spetters, meel uit de beslagkom stuiandere vlekken. Sloven zijn de eerste bescherming voor uw kleding. Het is dus een must dat de sloven makkelijk zijn te wassen. Horecatex adviseert afhankelijk van de materialen en de kleur dat de sloven wasbaar zijn op een temperatuur van 60 of 90 ℃ . Dankzij het hoogwaardig katoen wat verwerkt is in de sloven is het duurzaam en uiterst vormvast.

Horeca Sloven textiel

Wij bieden de textiel sloven in meer dan 20 verschillende kleuren. De kleuren van de schorten lopen uiteen van enkele kleuren, duo kleuren en enkele kleuren met een grove of fijne streep. Het materiaal waarvan de sloven zijn gemaakt is 65% polyester, 35% katoen en de kwaliteit is 240 g/m2. Het wasadvies voor de textiel schorten zijn deze op een temperatuur van 60 of 90 ℃ wasbaar.

Denim Sloven

Deze denim sloof is een moderne oplossing voor bars en restaurants die op zoek zijn naar iets anders dan een standaard schort van textiel. Dit schort biedt volledig een hygiënische dekking tegen morsen en kan industrieel worden gewassen tot 85℃. Met een gesp op de halsband kan de drager de lengte van het schort aanpassen en er zijn vier contrast steekzakken aan de voorkant die perfect zijn voor het dragen van betaalterminals en bestelboekjes. De banden kunnen netjes aan de achterkant worden bevestigd, en zijn lang genoeg om de taille te verdubbelen om aan de voorkant te kunnen worden vastgebonden.

Horecatex levert in

Horectex levert horeca schorten in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en in omgeving.