Keukenschorten

Horecatex levert keukenschorten in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving. Horecatex heeft de schorten in alle soorten en maten. Voor elke branche is er wel een schort beschikbaar. Hieronder vindt u alle soorten schorten welke ook terug te vinden zijn in onze catalogus.

Keukenschort textiel

Wij bieden de textiel schorten in 30 verschillende kleuren aan. De kleuren van de schorten lopen uiteen van enkele kleuren, duo kleuren en enkele kleuren met een grove of fijne streep. Het materiaal waarvan de schorten zijn gemaakt is 65% polyester, 35% katoen en de kwaliteit is 240 g/m2. Het wasadvies voor de textiel schorten zijn deze op een temperatuur van 60 of 90 ℃ wasbaar.

Duo kleur schort

De duo kleur schorten zijn er in 9 verschillende kleuren combinates. Het schort is gemaakt van 65% polyester, 35% katoen en de kwaliteit is 240 g/m2. Deze schorten zijn makkelijk wasbaar en kunnen dus gewassen worden van 60 tot 90 ℃. Tevens is dit schort voorzien van een verstelbare nekband.

Gestreept schort

Het gestreepte schort is een chique schort. Deze schorten zijn beschikbaar in de kleuren: Zwart wit gestreept, blauw wit gestreept en grijs wit gestreept. Deze schorten zijn gemaakt van 65% polyester, 35% katoen en de kwaliteit is 240 g/m2. De schorten kunnen industrieel worden gewassen tot 85℃ en voorzien van een verstelbare nekband.

Denim Schorten

Dit denim schort is een moderne oplossing voor bars en restaurants die op zoek zijn naar iets anders dan een standaard schort van textiel. Dit schort biedt volledig een hygiënische dekking tegen morsen en kan industrieel worden gewassen tot 85℃. Met een gesp op de halsband kan de drager de lengte van het schort aanpassen en er zijn vier contrast steekzakken aan de voorkant die perfect zijn voor het dragen van betaalterminals en bestelboekjes. De banden kunnen netjes aan de achterkant worden bevestigd, en zijn lang genoeg om de taille te verdubbelen om aan de voorkant te kunnen worden vastgebonden.

Leren schorten

De leren schorten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten leer. Elke leersoort heeft zijn eigen look & feel zoals bijvoorbeeld: BBQ, Hermes, Florida, Tribe leer. Hierbij heeft u een grote keuze en kunt u kiezen voor de uitstraling die bij u past. De leren schorten zij handig voor achter het fornuis, tijdens een BBQ of voor andere klussen binnen de horeca. Deze schorten zijn makkelijk afneembaar met een natte vochtige doek.

Horecatex levert keukenschorten in?

Horecatex levert keukenschorten in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving.