Koksbuis

Bent u op zoek naar een koksbuis in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving dan kunt u deze vinden bij Horecatex in onze catalogus. De koksbuizen van Horecatex zijn van uitmuntende kwaliteit en gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. De kleding is makkelijk wasbaar.

De koksbuis is voorzien van een overslagsluiting met 10 afneembare gelijke knopen en dus ideaal als werkkleding in de horeca.

Koksbuis unisex

Horecatex biedt twee modellen aan, de long sleeve en de korte mauw variant. De koksbuizen zijn beschikbaar in de kleuren wit en zwart. Tevens zijn de koksbuizen voorzien van 10 gelijke afneembare knopen. De koskbuizen zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.

 

Koksbuis vrouwen

De koksbuizen voor vrouwen zijn zeer elegante modellen voorzien van op de rug biezen voor een licht getailleerde pasvorm, pennenzakje op linker mouw en een overlappende sluiting met 10 knoopsgaten. De koksbuizen voor dames zijn beschikbaar in de maten XS t/m XXL.

Kwaliteit

De kwaliteit van kokskleding is uiterst belangrijk en van belang. De kwaliteitsnormen liggen binnen ons bedrijf erg hoog. Doordat alles in eigen beheer wordt vervaardigd, kunnen wij het hele proces nauwlettend volgen en controleren. Niets verlaat ons bedrijf zonder dat wij 100% tevreden.

Personaliseren

Het borduren & bedrukken van horecakleding is een specialiteit van Horecatex. Horecatex heeft dit proces geheel in eigen beheer. Wij kunnen kleine maar ook grote oplagen borduringen en bedrukkingen verwerken. We zijn dus in staat om voor kleine horeca ondernemingen of grote bedrijven of instellingen borduringen of bedrukkingen te verzorgen.

Waar levert Horecatex

Horecatex levert werkkledig in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving.