Kokskleding

Horecatex levert kokskleding in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving. Wie bieden een groot assortiment aan kokskleding bestaande uit koksbuizen, koksbroeken, koksmutsen en andere koks accessoires.

Koksbuizen

Horecatex biedt twee soorten koksbuizen, unisex- en dameskoksbuizen. Deze modellen zijn er in de longssleeve en korte mouw variant. De koksbuizen zijn beschikbaar in de kleuren wit en zwart. Tevens zijn de koksbuizen voorzien van 10 gelijke afneembare knopen. De koskbuizen zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.

Koksbroeken

Bij een koksbuis hoort natuurlijk ook een bijpassende koksbroek. Van de normale koksbroek tot een slimfit model. We hebben het allemaal. De broeken zijn beschikbaar in de kleuren wit, zwart, zwart wit geblokt, zwart wit gestreept en blauw wit gestreept.

Koksmutsen

Natuurlijk mag de koksmuts ook niet ontbreken. Horecatex heeft een zeer uitgebreid assortiment aan koksmutsen. Het assortiment bestaat uit: normale koksmuts, koksmuts laag, chef koksmuts en de zandana. We hebben een breed skala aan diverse kleuren.

Kokskleding laten bedrukken of borduren

Voor het bedrukken of borduren van kokskleding is een belangrijk onderdeel de materialen en machines die gebruikt worden om deze taak uit te voeren. Horecatex maakt uitsluitend gebruik van industrie machines die snel en nauwkeurig kunnen bedrukken en borduren.

Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van twee soorten textieltransfers. Deze textieltransfers zijn wasbaar tot 60°C graden en wasbaar tot 90°C graden.

Voor het borduren van uw logo of tekst worden garen gebruikt welke wasbaar zijn tot 90°C graden.

Waar levert Horecatex

Horecatex levert kokskleding in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving.