Leren schorten

Leren schort tribe bruinLeren schort Florida grijsLeren schort hermes kobaltLeren schort BBQ zwart

Opzoek naar leren schorten in  Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving? Horecatex levert leren schorten van hoogwaardige kwaliteit. In onze collectie hebben wij op dit moment 4 verschillende kleuren. Het gaat om de kleuren: zwart, kobalt blauw, grijs en donker bruin. Het materiaal van deze schorten is van de beste leersoorten en is brandwerend.

Het doel van leren schorten

Het doel van leren schorten is de functionaliteit. De leren schorten zijn gemaakt van soepel materiaal. Door het soepele materiaal werk je prettig en en kunt u zich vrij bewegen. Het bevestigen van de twee banden gaat zeer gemakkelijk. U hoeft alleen de twee banden aan de zijkant te bevestigen. De zachte nekband is verstelbaar waardoor het leren schort comfortabel draagt.

Veiligheid

Als u werkt met een leren schort heeft u minder kans dat u uzelf minder snel bezeert tijdens bijvoorbeeld het koken of snijden van gerechten. Dit komt door de dikte en speciale eigenschappen van het materiaal. Het leren schort sluit nauw om uw lichaam wat bijdraagt aan de veiligheid.

Personaliseren

Horecatex biedt u de mogelijk om bijvoorbeeld tekst of uw bedrijfslogo verdiept of geborduurd aan te brengen op de voorkant van het leren schort. Hierdoor bent u ten alle tijden herkenbaar, en draagt dit bij aan het professionaliseren van de uitstraling van uw onderneming.

Hygiëne

Het lerern schort is heel eenvoudig te reinigen door het af te nemen met een vochtige doek. Onze schorten en sloven zijn gewaxt en zijn hierdoor onderhoudsvrij. De waxlaag voelt niet vettig aan en is vuil afstotend.

Heeft u interesse in onze leren schorten? Bekijk deze dan in onze catalogus.

Waar levert Horecatex

Horectex levert leren schorten in Amsterdam – Den Haag – Delft – Dordrecht – Gouda – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Utrecht – Zoetermeer en omgeving.