OVER ONS

Horecatex levert schorten en sloven voor de horeca tegen zeer concurrerende prijzen doordat er rechtstreeks wordt afgenomen van een Horeca kleding producent in het buitenland (binnen de EU). Door het rechtstreekse contact met de producent kunnen wij controle houden op de kwaliteit en altijd zorgen voor een grote voorraad.

Door het overslaan van importeurs en groothandels kunnen wij de beste kwaliteit leveren tegen de laagste prijs, wat ons een aantrekkelijke partij voor u als klant maakt. Wij leveren alleen aan eindgebruikers en zijn geen groothandel en kennen geen minimumaantal wat betreft afnames.

UITSTRALING

Horeca kleding is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf, het logo, de kleuren en de kwaliteit van de Horeca kleding dragen bij aan een positief imago. Uw klanten zullen uw bedrijf herkennen aan het logo, maar ook aan de Horecakleding die het personeel draagt, dus een goede kwaliteit is van groot belang.

Wanneer uw personeel dezelfde kleding draagt zijn ze goed herkenbaar voor de klant en stralen professionaliteit uit.

Onze bedrijfskleding is gemaakt van de allerbeste stoffen die gemaakt zijn om lang mee te gaan zowel bij vaak wassen als chemisch reinigen

EIGEN DRUKKERIJ

Horecatex beschikt over een eigen drukkerij waar de kleding bedrukt kan worden en in onze borduurstudio kunnen wij alle kleding voorzien van borduringen. Wij maken zelf zeefdruktransfers en industriële textieltransfers die tot 90°C graden wasbaar zijn en borduren met Madeira garens die wasbaar zijn tot 95°C graden.

Heeft u nog geen logo?

Géén probleem, bij een afname van minimaal 15 stuks kunnen wij een logo voor u maken, geheel kosteloos.

Overtuig uzelf door een afspraak te maken of om geheel vrijblijvend te worden bezocht door één van onze vertegenwoordigers.