BORDUREN & BEDRUKKEN

Het borduren & bedrukken van horeca kleding is een specialiteit van Horecatex. Horecatex heeft dit proces geheel in eigen beheer. Wij kunnen kleine maar ook grote oplagen borduringen en bedrukkingen verwerken. We zijn dus in staat om voor kleine horeca ondernemingen of grote bedrijven of instellingen borduringen of bedrukkingen te verzorgen. Wij bedrukken of borduren uw schort en sloof met een bedrukking of borduring slijtvast en wasbaar tot 60 graden.

KWALITEIT

De kwaliteitsnormen liggen bij ons erg hoog. Doordat alles in eigen beheer wordt vervaardigd, kunnen wij het hele proces nauwlettend volgen en controleren. Niets verlaat ons bedrijf zonder dat wij 100% tevreden zijn over de door ons geleverde borduringen of bedrukkingen.

Een belangrijk onderdeel van deze borduringen en bedrukkingen zijn de materialen en machines die daarvoor worden ingezet. Onze machines zijn industrie machines die snel en nauwkeurig de borduringen en bedrukkingen kunnen aanbrengen op onze producten. Onze garens die wij gebruiken voor de borduringen zijn tot 90°C graden wasbaar en de textieltransfers hebben wij in 2 varianten, wasbaar tot 60°C graden en wasbaar tot 90°C graden.

KOSTEN

Wij rekenen géén kosten voor het maken van een borduurkaart en géén film en zeefkosten of andere opstartkosten. Kortom u bent voor borduringen en bedrukkingen bij ons altijd goedkoper uit.

Doordat wij de stoffen die gebruikt worden voor onze producten door en door kennen zullen de resultaten van het borduren of bedrukken altijd optimaal zijn.

Heeft u nog géén eigen logo? Geen probleem, wij kunnen dit voor u ontwerpen bij bestellingen vanaf 15 items. Horecatex berekend géén kosten voor het ontwerpen van een logo.