Werkkleding

Horecatex levert hoogwaardige werkkleding in Den Haag, Rijswijk, Scheveningen, Leidschendam, Voorburg en Renesse en omgeving. We hebben voor iedere onderneming een passend aanbod aan werkkleding. Op gebied van werkkleding onderscheid Horecatex zich doordat wij u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs proberen te leveren. Dit maakt Horecatex een aantrekkelijke partij voor u als klant. Horecatex probeert altijd met u mee te denken om de juiste kleur combinaties te combineren.

Wij kunnen uw werkkleding voorzien van een borduring of bedrukking om de juiste uitstraling neer te zetten voor uw onderneming. Kwaliteit van werkkleding is uiterst belangrijk en van belang. De kwaliteitsnormen liggen binnen ons bedrijf erg hoog. Doordat alles in eigen beheer wordt vervaardigd, kunnen wij het hele proces nauwlettend volgen en controleren. Niets verlaat ons bedrijf zonder dat wij 100% tevreden.

Kwaliteit

De kwaliteit van kleding is uiterst belangrijk en van belang. De kwaliteitsnormen liggen binnen ons bedrijf erg hoog. Doordat alles in eigen beheer wordt vervaardigd, kunnen wij het hele proces nauwlettend volgen en controleren. Niets verlaat ons bedrijf zonder dat wij 100% tevreden.

Uitgebreide collectie in horecakleding

Onze uitgebreide collectie werkkleding bestaat uit de volgende producten: schorten, denim schorten, leren schorten, sloven, denim sloven, leren sloven, koksbuizen, koksbroeken, koksmutsen, overhemden, horeca cooldry- polo’s, t-shirts en caps. Horecatex heeft voor elke branche werkkleding. Bent u benieuwd naar onze producten? Klik hier voor onze catalogus.

Bedrijfskleding laten bedrukken of borduren

Voor het borduren of bedrukken van werkkleding is een belangrijk onderdeel de materialen en machines die gebruikt worden om deze taak uit te voeren. Het gebruik van industrie machines die snel en nauwkeurig kunnen borduren en bedrukken is van essentieel belang. Voor het borduren van uw logo of tekst worden garen gebruikt welke wasbaar zijn tot 90°C graden. Voor het bedrukken van werkkleding maken wij gebruik van twee soorten textieltransfers. De textieltransfers zijn wasbaar op 60°C  en 90°C  graden wasbaar

Uitstraling

Klanten zullen uw bedrijf herkennen aan het logo, maar ook aan de werkkleding die het personeel draagt. Goede kwaliteit is dus van groot belang. Wanneer uw personeel dezelfde kleding draagt is het personeel goed herkenbaar voor de klant en stralen professionaliteit uit.

Waar levert Horecatex

Horecatex levert werkkledig in Den Haag, Rijswijk, Scheveningen, Leidschendam, Voorburg en Renesse en omgeving.